Main navigation.

Een investering, want de waarde van foto’s neemt alleen maar toe.

Zwangerschap

Een blijvende herinnering aan een mooie, maar vooral tijdelijke periode in jullie leven. Een zwangerschapsshoot plannen we best in tussen de 28ste en de 34ste week van de zwangerschap. 

Er zijn 3 verschillende pakketten en het is ook mogelijk om zwangerschapsjurken te gebruiken die speciaal ontworpen en gemaakt werden voor deze shoots. 

Graag meer informatie over de mogelijkheden? Vraag volledig vrijblijvend de informatiebrochure aan.

Een zwangerschapsshoot kan vanaf €375

Portret en familie

Een shoot van jou alleen, met je geliefde, samen met vrienden en familie, huisdieren of om cadeau te doen. We maken er een spontane sessie van waar afwisseling en gevoel voor licht en omgeving mee centraal staan. Zo zal de shoot niet enkel een hele fijne herinnering zijn later, maar ook mooie beelden opleveren die op zichzelf een verhaal vertellen. We gaan opzoek naar connectie en eigenheid, op een manier waarin iedereen gewoon zichzelf kan blijven. 

Graag meer informatie over de mogelijkheden? Vraag volledig vrijblijvend de informatiebrochure aan.

Een portretshoot kan vanaf €295.

Milestone en new life

Laat alle kleine momentjes vastleggen in dat speciale eerste jaar van jullie kindje. Een outdoor new life sessie, voor die allereerste maanden. Een korte shoot in het teken van kleine en grote mijlpalen. Een shoot omdat jullie kindje zelfstandig kan zitten, de eerste stapjes op foto vastgelegd, die speciale eerste verjaardag of gewoon omdat ze zo snel veranderen. Elke gebeurtenis waarvan jullie hart een klein sprongetje maakt, is er eentje dat kan vastgelegd worden op foto en zo een levenslange herinnering zal zijn! 

Graag meer informatie over de mogelijkheden? Vraag volledig vrijblijvend de informatiebrochure aan.

Prijzen starten vanaf €295

Wil je graag meer informatie over prijzen en het vastleggen van een reportage?
Of vond je op deze pagina niet de informatie die je zocht? 

Neem dan contact op via het contactformulier en ik help je graag verder!