Main navigation.

Michelle Janssens

Hi! Ik ben Michelle, een fotograaf met een grote passie voor onvergetelijke momenten. Tijdens de zomermaanden is de kans groot dat je mij ergens op een festival tegenkomt. Ik hou van de gezellige drukte, lachende mensen en natuurlijk de muziek! Er zijn weinig momenten tijdens een dag waarop ik niet luister naar muziek. Net zoals er weinig momenten zijn tijdens een dag waarop ik niet bezig ben met fotografie.

Ik hou er van om naar foto’s te kijken, van vroeger en nu. Om me te laten meenemen in een verhaal waarin ik even op bezoek mag komen. Net zoals ik hou van het schrijven van deze verhalen, maar dan door het maken van de foto’s. Tijdens de jaren waarin ik ondertussen al fotografeer heb ik ontdekt dat mijn grootste passie portretfotografie is. Dit in de ruimste zin van het woord. Mijn hart maakt een klein sprongetje wanneer ik speciaal licht of mooie kleuren zie. En helemaal gelukkig word ik wanneer ik hier dan ook nog eens mensen in kan fotograferen. Ik hou van wat de natuur ons te bieden heeft, in ieder seizoen. En ik ben helemaal in mijn element als ik kan gaan fotograferen op mooie natuurlijke locaties.

Maar ik hou ook van uitdagingen! Onder portretfotografie versta ik ook het ongedwongen vastleggen van de speciale momenten in ons leven. Dit onder de vorm van huwelijken, feesten en evenementen. Op deze momenten probeer ik zo onzichtbaar mogelijk aanwezig te zijn, zodat alle speciale momenten op foto staan en iedereen toch gewoon zichzelf blijft. Ik heb een bachelor fotografie behaald, waarna ik me nog 2 jaar extra in digitale media heb verdiept. Ondertussen ben ik al enkele jaren aan het werk als fotograaf en ben ik nog steeds dankbaar voor deze prachtige job.

Zijn jullie op zoek naar een fotograaf? Vertel me jullie verhaal via het contactformulier op deze website en ik kijk graag hoe ik jullie verhaal mee kan helpen vereeuwigen!