Main navigation.

Michelle Janssens

Hi! Mijn naam is Michelle, als fotograaf ben ik enorm gepassioneerd door onvergetelijke momenten. Tijdens de zomermaanden is de kans groot dat je mij ergens op een festival tegenkomt. Ik hou van de gezellige drukte, lachende mensen en uiteraard de muziek! Er zijn maar weinig momenten tijdens een dag waarop ik niet naar muziek aan het luisteren ben, net zoals er weinig momenten zijn tijdens een dag waarop ik niet bezig ben met fotografie. 

Ik hou ervan om naar foto’s te kijken, van vroeger en nu. Om me mee te laten nemen in een verhaal waarin ik even op bezoek mag komen. Net zoals ik hou van het vastleggen van deze verhalen, door het maken van foto’s. De voorbije jaren heb ik ontdekt dat mijn grootste passie portretfotografie is. Mijn hart maakt een klein sprongetje wanneer ik speciaal licht of mooie kleuren zie. En helemaal gelukkig word ik wanneer ik hier dan ook nog eens mensen in kan fotograferen. Ik hou van wat de natuur ons te bieden heeft, in ieder seizoen. En ik ben helemaal in mijn element als ik kan gaan fotograferen op mooie natuurlijke locaties. 

Als student heb ik mijn eerste werkervaring opgedaan in een materniteits- en babywinkel. Het samenwerken met koppels die een kindje verwachten gaf mij altijd al een hele hoop energie. Ondertussen heb ik een manier gevonden om die energie om te zetten in mijn passie. En vind ik niets zo geweldig als het vastleggen van een zwangerschap en de prille eerste momenten in het ouderschap. 

Maar ik hou ook van uitdagingen! Onder portretfotografie versta ik ook het ongedwongen vastleggen van de speciale momenten in ons leven. Kleine en grote herinneringen vastleggen voor later. We maken er een spontane sessie van waar afwisseling en gevoel voor licht en omgeving mee centraal staan. Zo zal een shoot niet enkel een fijne herinnering zijn later, maar ook mooie beelden opleveren die op zichzelf een verhaal vertellen. We gaan opzoek naar connectie en eigenheid, op een manier waarop iedereen gewoon zichzelf kan blijven. 

Ik heb een bachelor fotografie behaald, waarna ik me nog 2 jaar extra in digitale media heb verdiept. Ondertussen ben ik al enkele jaren aan het werk als fotograaf en ben ik nog steeds dankbaar voor deze prachtige job. 

Zijn jullie op zoek naar een fotograaf? Vertel me jullie verhaal via het contactformulier op deze website en ik kijk graag hoe ik jullie verhaal mee kan helpen vereeuwigen!