19 juni 2017

3, 2, 1 … Spring!

Een tijdje geleden schreef ik een blog over familiefotografie. Sindsdien heb ik al enorme leuke familieshoots mogen doen! Omdat het opnieuw enorm lang geleden is dat ik nog een blog schreef, doe ik deze nog eens over een superleuke famileshoot die ik onlangs mocht doen.

Na een zalig lekker ontbijt in het kasteel van het rivierenhof, waar ik (gelukzak) mee mocht van genieten, trokken we verder het park in. Het was een gezellig grote groep, bestaande uit twee ouders die ondertussen ook al enkele keren grootouder waren en dan natuurlijk de kinderen en kleinkinderen. In totaal waren ze met 18. Wat ik zelf het belangrijkst vind aan een shoot, is dat het ook echt een mooie herinnering wordt. Dat wanneer je binnen 10 jaar de foto’s opnieuw bekijkt je opnieuw een glimlach op je gezicht krijgt. En dit ga ik zonder twijfel zelf hebben wanneer ik binnen 10 jaar deze foto’s opnieuw bekijk.

Op een gegeven moment kreeg de locatie zelfs een beetje een sprookjesachtig gevoel. We gingen door een prachtige laan met bomen, die op dat moment witte pluisjes lieten vallen.  Een typisch geval van ‘op het juiste moment, op de juiste plaats zijn’. En wat hadden we weer geluk! Wat mij van deze shoot het meest gaat bijblijven is het enthousiasme van de jongsten van de hoop. Zonder zeuren zijn ze bijna 2 uur mee op stap gegaan. En nog steeds zonder zeuren hebben ze naar al de gekke ideeën van de fotograaf geluisterd. Kortom niet enkel lachende gezichtjes voor de camera, maar ook een lachend gezichtje achter de camera!

 

Liefs, Michelle