2 januari 2018

A year filled with love

2017, het jaar waarin ik genas van de ziekte van lyme. Iets waar ik al heel lang last van had, maar pas ontdekt werd in 2016. Tijdens de zomer verdwenen mijn symptomen en kreeg ik ook stilletjes aan terug (veel) meer energie. Deze toename van energie resulteerde in een toename van opdrachten en wat is het druk geweest het laatste half jaar. Maar ik kan niet gelukkiger zijn! Mijn eerste jaar als fulltime fotograaf, zonder kleerscheuren overleefd (figuurlijk dan toch). 2018 belooft alvast een jaar te worden vol liefde, want met een agenda die al bijna volledig gevuld is met huwelijksreportages kan dit gewoon niet anders!

Ik kijk alvast enorm uit naar al die nieuwe mensen die ik weer ga leren kennen en natuurlijk naar het fotograferen van al die mooie momenten.

In 2018 wil ik meer inzetten op het fotograferen van zwangere vrouwen (en hun partners) en dit op een hele nieuwe manier. Ik ben alvast op zoek naar een eerste zwangere buik in de lente. Ideaal zou de zwangerschap dan tussen de 28 en 34 weken ver zijn. Mocht je zo iemand kennen of heb je zelf interesse, neem dan zeker contact met me op!

Ook ga ik natuurlijk nog verder werken aan mijn boek (voor diegenen die mijn vorige nieuwjaarsbrief gelezen hebben). Maar hier vertel ik graag meer over wanneer deze wat meer vorm begint te krijgen. Ik heb alvast enorm veel zin om er verder aan te werken!

Verder laat ik 2018 graag op me afkomen. Ik ben benieuwd welke avonturen er dit jaar allemaal op mijn pad gaan liggen.

Dat 2018 in alle opzichten en voor iedereen veel liefde en geluk mag brengen. En ik wens jullie allemaal natuurlijk een jaar vol memorabele foto’s toe!

 

Liefs, Michelle