4 juli 2019

Boho-vibes

bohemian

Omdat ik het nooit beu zal worden om met bloemen in het haar een weide in te lopen, de zon tegemoet. ‘Boho-vibes’ werd een kleurrijke samenwerking. Visagie en hairstyling werden gedaan door Patricia van Pretty Touch by Patty. We gingen voor vrolijke, maar naar mijn gevoel ook heel stijlvolle kapsels. Ideaal om mee rond te huppelen en te dansen, maar ook perfect om mee naar een feest te gaan. Een bohemian look zou natuurlijk niet volledig zijn zonder bloemen. En deze werden verzorgd door Ness van VelooFleur, zij gaat op een zeer ecologische manier te werk (goed voor het milieu dus!) en werkt hoofdzakelijk met biologische bloemen. Wat we natuurlijk alleen maar kunnen aanmoedigen! De vrolijke bloemen van Ness maakten de kapsels compleet en vooral ook zeer kleurrijk. Tine Bellemans was ons bohemian model en mocht dit doen in het gezelschap van twee schattige modelletjes: Mirte en Flore.

We gingen dus met een hele boel vrouwen de zon tegemoet. In de hoop dat we deze ergens mee op foto konden vangen en dat is gelukkig gelukt! We vonden onze weide in Heikruis, een goeie 100 km van waar ik woon. Het was dus een shoot op verplaatsing zoals ze dat zo mooi zeggen. Er werd gegiecheld en gedanst, met bloemen gegooid en ze weer opgeraapt, veranderd van kapsels en van outfits.

Als definitie van bohemian vond ik: ‘artistiek type dat een vrolijk en zorgeloos leventje leidt’. En laat dat nu net zijn wat deze foto’s uitstralen.

Het was lang geleden dat ik nog een styled shoot deed, maar wat heb ik ervan genoten!