29 juli 2017

Every summer has a story

 

De meesten van jullie zullen het al wel hebben zien passeren. ‘Every summer has a story’. Tijd voor een woordje uitleg! Wat ik als fotograaf steeds opnieuw probeer te bereiken, is het vertellen van een verhaal. Ik wil dat mensen tijdens een shoot volledig zichzelf kunnen zijn. Dat kindjes onbeperkt kunnen spelen en plezier maken. De dikke knuffels en lieve woordjes achteraf maken het voor mij natuurlijk nog leuker. Maar ook volwassenen moeten ongeremd op de foto kunnen gaan vind ik. Daarom probeer ik deze zomer om zoveel mogelijk mensen warm te krijgen om eens een fotoshoot uit te proberen. Eentje waar plezier maken en zichzelf zijn centraal staan. Er is niets leuker dan binnen enkele jaren opnieuw naar jullie foto’s te kijken en te kunnen lachen met de herinnering eraan. Want eerlijk, waarom vindt niemand zijn/haar pasfoto echt mooi? De kans is groot dat de herinnering die we aan deze foto hebben eentje is van geforceerd je gezicht in bedwang houden terwijl er iemand met lampen in je ogen flitst. Niet leuk dus.

 

Wat ik met deze actie ook wil bereiken, is om de mini-albums (waar ik zelf helemaal verliefd op ben) eens in de kijker te zetten! Daarom geef ik bij deze zomeractie 4 mini-albums van het formaat 10×10 cm cadeau. En ik hoop natuurlijk dat jullie er even gelukkig van worden als ik. De albums worden volledig handgemaakt en de foto-afdrukken zijn van topkwaliteit. Maar oordeel gerust zelf! 😉

De ‘Every summer has a story’ shoot bevat:

1u30 fotograferen;

geen minimum en geen maximum aantal personen;

mag gesplitst worden in allemaal kleine aaneensluitende portretsessies, of mag als 1 grote gehouden worden;

kan met of zonder thema, met of zonder huisdier, kan gebruikt worden als verlovingsshoot, babyshoot, …;

20 professioneel nabewerkte foto’s in kleur en zwart-wit;

4 mini-albums 10×10 cm t.w.v. €77

 

De shoot moet voor 31 augustus 2017 geboekt worden, maar mag ook later plaatsvinden. En kan cadeau gegeven worden in de vorm van een bon en deze is dan een jaar geldig! (Misschien nog een leuke tip voor moederdag?)

 

Voor meer informatie mogen jullie mij altijd vrijblijvend contacteren. Ik beantwoord al jullie vragen met heel veel enthousiasme!

Liefs,

Michelle