1 december 2017

‘Foto-marathon’

Begin december en nu de zomer- en herfstdrukte een beetje zijn gaan liggen, heb ik eindelijk terug de tijd gevonden om eens te bloggen. De voorbije maanden zijn enorm leuk geweest, maar zeker ook enorm hectisch. Weekenden werden gevuld met huwelijken, familiefeesten, bedrijfsevenementen, portretshoots, … . Weken werden gevuld met het afwerken van de foto’s, pack-shots, nog wat extra portretshoots, … . Kortom de voorbije maanden heb ik heel wat nieuwe mensen leren kennen en heel wat foto’s zien passeren. Ik was op zoek naar een manier om jullie wat werk van de laatste maanden te laten zien, zonder mijn website ineens vol te laden met nieuwe foto’s. Daarom heb ik besloten om in de maand december een kleine ‘foto-marathon’ te houden. Iedere dag van december ga ik 3 foto’s posten van shoots die deze zomer en herfst hebben plaatsgevonden.

Tijdens deze foto-marathon heb ik ook een hoop leuke kerstacties lopen. Zo krijg je bijvoorbeeld bij iedere shoot die in december wordt gedaan of geboekt 5 extra foto’s. En heb ik een super leuk kerstpakket in de aanbieding (hierover krijgen jullie snel meer te horen). Ook mijn handgemaakte kerstbons zullen er weer zijn. Bons kunnen dit jaar aan alle bedragen worden aangekocht om bij te leggen bij een shoot, huwelijk, album of prints. Maar je kan ook een volledige shoot cadeau doen. (Ik heb alleen nog maar positieve reacties gekregen van mensen die een shoot in de vorm van een bon cadeau kregen, zeker een aanrader dus!)

Ik wil me vanaf volgend jaar ook meer gaan specialiseren in zwangerschaps- en newbornfotografie. Ik wil dit graag volledig anders aanpakken dan veel andere fotografen doen. Maar voor nieuwe ideeën, zijn nieuwe voorbeeldfoto’s nodig. En voor nieuwe voorbeeldfoto’s zijn nieuwe modellen nodig! Ik ga daarom vanaf januari op zoek naar zwangere vrouwen om bij mij een ‘testshoot’ te laten doen, dit zullen volwaardige shoots zijn en mijn modellen krijgen uiteraard een reeks mooie foto’s van hun shoot! In mijn volgende blog geef ik hierover graag meer informatie, maar geïnteresseerden mogen me zeker al om meer info vragen!

Geniet alvast van de fijne decembermaand die er nu aankomt en hopelijk ook een beetje van mijn foto-marthon! 😉

Tot snel!

Liefs,

Michelle