24 september 2020

Hello Fall

De herfst, eindelijk. Dit jaar keek ik, nog meer dan anders, uit naar de start van de herfst. De zomer duurde oneindig lang, misschien omdat we zo lang mooi weer hadden of misschien omdat de zomer zo anders was dan anders. Ik hunkerde naar dagen die terug korter zouden worden, zodat de tijd even wat trager zou gaan. Want hoe vroeger de zon opkomt en hoe later die weer ondergaat, hoe langer mijn (werk)dagen zijn. Wat in een normaal jaar geen probleem is, want dan worden niet enkel de batterijen van mijn fototoestel regelmatig opgeladen, maar ook die van mezelf. 

Deze zomer werden ochtendshoots vlot afgewisseld met avondshoots, waar ik alleen maar super blij om kan zijn want wat houd ik van laag licht! Golden hour, zoals veel fotografen zo mooi zeggen. Maar bij mij gaat het niet om golden hour, maar echt om laag licht. En laten de herfst en de winter nu net dé seizoenen van het laag licht zijn. Dus nu we 21 september gepasseerd zijn, kijk ik nog meer uit naar het korter worden van de dagen en het lager blijven van de zon. 

Er staat ook een nieuw project op de planning, waar ik vanaf oktober aan ga werken. Als alles vlot gaat kan ik hier in januari wat meer over vertellen, maar het is alvast super spannend! En ik ga er ook opnieuw modellen voor nodig hebben, dus hou zeker mijn social media in de gaten de komende weken, voor mocht je je geroepen voelen. 

Maak er in ieder geval een gezellige herfst van! 2020 bracht voor iedereen enorm veel prikkels met zich mee en wat is er rustgevender dan met een warme chocomelk en een fleece dekentje in de zetel te kruipen? 😉 

Mocht je nog interesse hebben in het plannen van een herfstshoot  (ook heel gezellig!) heb ik nog enkele allerlaatste plekjes in november en december. Ik kan het alleen maar heel erg aanraden! 

Liefs, Michelle