26 maart 2018

Liefde in tijden van muco

Liefde in tijden van muco

Wie mij een beetje volgt heeft deze zin de laatste maanden al wel enkele keren zien voorbijkomen. Liefde in tijden van muco is de titel van het boek waarin Sofie Vermeulen haar verhaal vertelt. Het verhaal over leven en lopen met nieuwe longen. Binnenkort is het de officiële voorstelling van haar boek, waar ik al enorm naar uitkijk, maar ondertussen is hij al te vinden online en in de boekenwinkel. Waarom je het boek zeker zou moeten kopen? Omdat het ongetwijfeld een bangelijk boek is om te lezen. Omdat een groot deel van de opbrengst naar het Mucosteunfonds gaat. En omdat er enkele foto’s van mij in staan! Toen Sofie me enkele maanden geleden vroeg of ik voor haar boek enkele foto’s wilde maken, moest ik hier niet lang over nadenken.

We zijn samen 2 keer op pad geweest. De eerste keer op een koude decemberdag vol sneeuw. We sloten deze shoot dan ook af met een welverdiende warme chocomelk, want zo hoort dat bij koude shoots tijdens de winter. Bij de tweede shoot kon het contrast niet groter zijn. We trokken op een zonnige januarimorgen naar het zeepreventorium in De Haan. Waar we een uurtje lekker hebben uitgewaaid, in een zalig zonnetje, aan zee. Met als resultaat een reeks beelden, die een fijne mix werd tussen warm en koud.

 

Voor meer info over het verhaal kan je terecht op deze site:

Liefde in tijden van muco

Nu dit project voor mij afgerond is, ben ik weer op zoek naar een nieuwe samenwerking! Ben je zelf bezig met een leuk project en ben je nog op zoek naar een fotograaf om dit project een beetje aan te kleden? Neem dan zeker even contact op met mij en ik kijk graag wat ik voor jou kan betekenen!