18 oktober 2016

Mijn eerste blog

Mijn eerste blog

 

Oké, hier is die dan. Na veel nadenken en lang twijfelen: mijn eerste blog. Ik heb gehoord dat bij de gemiddelde blogger de eerste 10 blogs te slecht zijn voor woorden, dus ik kan er maar beter snel aan beginnen.

 

Ik zal mij in deze eerste blog even kort voorstellen. Ik ben Michelle, 23 jaar en afkomstig uit Antwerpen. Ik heb net 5 jaar verder gestudeerd en ik ben deze maand beginnen werken als zelfstandig fotograaf. Ik heb een bachelor audiovisuele technieken fotografie behaald en ik heb vervolgens nog 1 jaar multimediatechnologie en 1 jaar crossmedia ontwerp gevolgd. Mijn grootste passie is dan ook fotografie en hier zullen vrijwel al mijn blogs, rechtstreeks of onrechtstreeks, over gaan. Mijn tweede grote passie is literatuur (en alles wat daarbij hoort: schrijven, lezen, dichten, nieuwe woorden ontdekken en verzinnen, …), vandaar dat het mij een leuk idee leek om te beginnen bloggen. Ik ga jullie op mijn blog laten kennis maken met mijzelf als fotograaf en ik neem jullie mee achter de schermen van mijn werk. Ik ga voor jullie tips verzamelen, ik ga vertellen over mijn inspiratiebronnen, en nog zoveel meer. En ik wil vooral bij iedereen de interesse in fotografie een beetje aanwakkeren. Want de foto’s die je vandaag en morgen maakt of laat maken, zijn je herinneringen voor later. Ik ga het in de komende maanden ook hebben over enkele psychologische aspecten van fotografie. Want met fotografie kan je ook hele mooie dingen bereiken!

 

Dus als je al een beetje interesse hebt in fotografie of net helemaal niet, maar je wilt weleens zien wat ik te vertellen heb, kom dan zeker af en toe een kijkje nemen op mijn blog!

 

Liefs,

Michelle