5 januari 2017

Mijn nieuwjaarsbrief

 

self-portrait

Mijn vierde blogpost. En het heeft lang geduurd voor die er kwam. Ondanks er zoveel te vertellen is, blijft het moeilijk om een onderwerp te kiezen waarvan ik hoop dat het gelezen gaat worden. Want zonder lezers stelt een blog maar weinig voor natuurlijk. Ik ga bij deze dan maar ineens over naar mijn eerste goede voornemen voor dit jaar: meer blogs posten. Zo, dat hebben we dan ook weer gehad. Verder wens ik iedereen alvast een jaar toe dat, in alle opzichten, beter mag worden dan 2016! Een jaar vol nieuwe herinneringen en een hele berg foto’s (uiteraard)!

Bij een nieuw jaar hoort altijd een kleine terugblik op het voorbije jaar. En ja hoor, 2016 is een jaar dat ik in veel opzichten het liefst zo snel mogelijk zou willen vergeten. Wel kan ik met trots zeggen dat ik op z’n minst toch al 1 droom heb doen uitkomen en dat is beginnen werken als zelfstandig fotograaf. Oké, het was niet altijd makkelijk en het gaat ook niet altijd makkelijk zijn. Maar als je van je hobby je werk kan maken, dan neem je de negatieve kantjes er ook graag bij! Dan is het stilletjes aan ook tijd geworden om opnieuw te beginnen dromen. In 2017 ga ik beginnen aan mijn boek. Al van zolang dat ik kan schrijven, weet ik dat dit hetgeen is dat ik het liefst wil doen. Mijn eigen boek uitbrengen. Sinds een paar jaar is hier natuurlijk een tweede passie bijgekomen, fotografie. Ik hoop dus ook gewoon dat ik deze twee kan combineren tot een leuk geheel. Ik kijk er in ieder geval enorm hard naar uit om met een nieuw project te starten!

 

Ik heb sinds de start als zelfstandig fotograaf, 3 maanden geleden, al enorm leuke opdrachten mogen doen. En mijn grootste wens voor 2017 is dan ook dat het aantal van deze opdrachten in stijgende lijn mag blijven gaan. Want de voldoening die ik krijg wanneer jullie blij zijn, maakt mij ongelofelijk gelukkig! Dus dank jullie wel!

 

 

Jullie fotograafje,

Michelle