5 september 2019

Summer Time Sadness

Blog

September hebben we regenachtig ingezet, zoals het misschien stiekem ook wel hoort bij een eerste schoolweek. De zomer is druk geweest en de extreme hitte maakte het dit jaar zeker niet makkelijker. Binnen een paar weken blaas ik alweer 3 kaarsjes uit met mijn eigen zaakje. En bij iedere verjaardag horen veranderingen en goede voornemens. Toen ik net startte dacht ik er tegen nu wel helemaal uit te zijn. Dat ik zou weten wat ik wou en wat ik goed kon. Dat ik een goede balans zou vinden tussen werken en niet werken. En ondanks dat ik super trots ben op alles wat ik al bereikt heb, zijn er nog zoveel dingen die ik mis en waar ik de balans nog niet helemaal gevonden heb. En wil ik vooral nog heel veel dingen bereiken. De komende weken zullen dus gevuld zijn met idee├źn en knopen doorhakken. Rekenen en herrekenen. Maar wat kijk ik er enorm naar uit om alles terug op punt te stellen! Dus tot zover de Summer Time Sadness, want de zomer is natuurlijk helemaal nog niet over en de komende weken staan er nog super leuke opdrachten op de planning waarbij het zonnetje meer dan welkom zal zijn.

 

Momenteel ben ik me heel erg aan het focussen op dierenfotografie. Ondanks dat er nog niet veel shoots hebben plaatsgevonden, merk ik dat deze opdrachten me heel veel energie geven. En dat ik er graag meer mee ga doen! Binnenkort post ik alvast de eerste resultaten van een prachtige shoot met als keywords: paarden, zonsondergang en heide in bloei. Do I need to say more? Voor de geïnteresseerden, momenteel geef ik op alle shoots met dieren (en hun baasjes) 15% korting. Dus een leuke actie om mijn nieuwe passie wat leven in te blazen.