15 januari 2020

Twenty Twenty!

paardenfotografie

Een nieuw jaar. Nieuwe wensen, nieuwe dromen, wilde plannen, … . Maar dit jaar wens ik vooral meer grenzen. Zodat ik kan blijven doen wat ik graag doe en vooral meer kan doen van wat ik graag doe! Fotograaf zijn is een fantastisch beroep, maar eentje waarin je ook te veel van jezelf kan geven. En grenzen kunnen ook heel positief zijn. Dit jaar ga ik gewoon verder opzoek naar wat écht mijn ding is! In 2019 werd het duidelijk voor mij dat ik helemaal warm word van connectie. Ik hou ervan de band tussen personen of tussen mensen en dieren vast te leggen. In 2020 ga ik nog meer opzoek naar deze momenten, want nog meer dan een mooie herinnering wil ik graag gevoel en connectie vastleggen op foto. Wanneer je opzoek gaat naar een foto van een dierbare die je mist, ga je opzoek naar een foto waar je samen opstaat. Want nog belangrijker dan hoe die vriend, geliefde, hond of kat eruitzag, is hoe jij je voelde wanneer je bij hem of haar was. En dat is waar fotografie voor mij om gaat. Een tijdelijke fase in je leven, een onbreekbare band, de fonkelingen in jullie ogen, … die wil ik vastleggen op foto!

2020 heeft voor mij alvast enkele veranderingen in petto. Zo kondigde ik eerder al aan dat ik ga werken naar een maximum van 1 huwelijk per maand. Ga ik verder de ‘mommy and me’ shoots uitwerken, waar jullie binnenkort trouwens meer over zullen te weten komen. Wil ik me nog verder specialiseren in zwangerschapsfotografie. En ga ik verder op zoek naar baasjes die met hun trouwe viervoeters op de foto willen! Over grenzen en connecties gesproken! 😉 Verder hoop ik dit jaar opnieuw iets meer tijd te vinden voor vrij werk en persoonlijke projecten. En last but not least trouw ik dit jaar zelf met mijn allerbeste vriend en man van mijn dromen! Een dag waar ik al ontzettend lang naar uitkijk en nu eindelijk ook kan naar beginnen aftellen.

Ik wens jullie allemaal een prachtig nieuw jaar toe, waarin jullie kunnen wensen, dromen en plannen! Een jaar vol nieuwe herinneringen, nieuwe mensen en nieuwe connecties! Kortom een geweldig jaar, maar eentje met de juiste grenzen. 😉

Liefs, Michelle